POR 2014-2020

Prin implementarea prezentului proiect ca urmare a dotării cu un cilindru compactor, două buldoexcavatoare și un miniexcavator, în cadrul firmei s-a dezvoltat întreaga gamă de lucrări de construcții vizând punctual activitatea Cod CAEN 4312 – Lucrări de pregătire a terenului.

În momentul în care se pregateste o construcție nouă, amenajarea terenului este fără doar și poate unul dintre cele mai importante detalii, deoarece oferă spațiu de lucru și locul unde va fi turnată fundația. Pentru a putea desfășura lucrările de construcție în cel mai eficient mod posibil, sunt necesare o serie de lucrări care să le pregătească si care trebuie să aibă loc pe terenul unde va fi amplasată.

INFORMATII DESPRE PROIECT

 

Denumire Proiect:

“DOTAREA S.C. CROITORII MS PRESTCONS S.R.L. CU UTILAJE PENTRU PREGATIREA TERENULUI”, cod SMIS 109712, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 2 – “Îmbunătățirea competitivității intreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de Investiții 2.1 – “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”, Apelul de proiecte POR/2016/2/2.1/A – Microintreprinderi.

Beneficiarul proiectului: S.C. CROITORII MS PRESTCONS S.R.L.

Data de incepere a perioadei de implementare:  21.09.2016.

Valoarea totală a proiectului este de 1.395.705,29 lei. AM/OI acordă o finanţare nerambursabilă în sumă maximă de  894.460,00 lei lei (finanţare nerambursabilă din FEDR – 760.291 lei (68,00%) și din bugetul național – 134.169 lei (12,00%)), valoarea cofinațării eligibile a beneficiarului in suma de  223.615,00 lei, iar valoarea neeligibilă 277.630,29  lei.

AM POR – Ministerul Dezvoltarii Regionale şi Administraţiei Publice, Str. Libertăţii, nr. 16, Latura Nord, Sector 5, Bucuresti

OI POR – Agentia Pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, Str. General Constantin Pantazi, nr. 7 A, Municipiul Călărași, Județul Călărași

Obiectivul general al proiectului a constat în cresterea competitivitatii firmei SC CROITORII MS PRESTCONS SRL prin achizitia de noi echipamente, ceea ce va conduce la dezvoltarea portofoliului de clienti.

Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. Cresterea si diversificarea activitatilor firmei si implicit majorarea cifrei de afaceri..
  2. Cresterea numarului de personal al firmei.

Rezultatele obținute la finalizarea implementării proiectului:

  1. dotarea societatii cu urmatoarele echipamente: doua buldoexcavatoare, un cilindru compactor si un miniexcavator, precum si achizitia unui container birou cu grup sanitar prevazut cu rampa pentru persoane cu dizabilitati. Prin achizitia acestora, societatea isi va dezvolta portofoliul de clienti (prin oferirea pe piata a unor servicii înalt calitative la un raport cost-beneficiu avantajos pentru clienti), ceea ce duce implicit la cresterea cifrei de afaceri, marirea gradului de satisfactie a clientilor, precum si cresterea vizibilitatii firmei.
  2. marirea numarului de angajati ai societatii cu inca trei persoane cu contract de munca pe perioada nedeterminata.

Impactul obținut la finalizarea implementării proiectului: Prin implementarea proiectului “DOTAREA S.C. CROITORII MS PRESTCONS S.R.L. CU UTILAJE  PENTRU PREGATIREA TERENULUI”” au fost create trei noi locuri de munca, iar activitatea societatii a fost diversificata si extinsa, ceea ce conduce la dezvoltarea economica a societatilor pe plan local.

Durata implementare: 31 luni (intre 21.09.2016 si 31.03.2019)

Locul de implementare: Municipiul Campina, Strada Orizontului Nr.11, Judetul Prahova

Informaţii suplimentare privind proiectul se pot obţine de la:  domnul Mihai Ovidiu Croitoru – Administrator, cu următoarele date de contact: telefon: 0755888114, E-mail mihaicroitoru83@yahoo.com  website: www.croitorii-constructii.ro